OPHØRSUDSALG PÅ HELE SHOPPEN +45 27123089 | info@by-the-creek.com

Betingelser

BETINGELSER

Når du handler på Mijewel, handler du med By The Creek Art and Soul Retreats og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

FRAGT

Fragt koster 39,- og der er fri fragt på ordrer over 600,-.

Alle bestillinger leveres med PostDanmark.

RETURNERING AF VARER

Når du handler på Mijewel har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal den sendes til
By The Creek Art and Soul Retreats
Perikumhaven 155
2730 Herlev
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

REKLAMATIONSRET

Hvis en vare er beskadiget ved modtagelsen, tager vi den selvfølgelig retur og sender en ny, eller giver pengene retur. Send et billede af varen, hvor man kan se fejlen, til by-the-creek.com. Husk at angive ordrenummer, navn og telefonnummer, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt og aftaler hvordan vi løser det.

Hvis en vare går i stykker VED NORMAL BRUG, gælder samme vilkår som ovenstående indenfor 1 år fra købsdatoen.

BEMÆRK:
Bemærk at 925 Sterling sølv er et blødt metal og du vil derfor opdage, at nogle produkter er lette at forme.
Det skal dog ikke misforstås som at du frit kan forme og omforme produktet gentagne gange. Hvis du bøjer dem frem og tilbage mange gange, vil der opstå metaltræthed og smykket vil til sidst knække. Form derfor den bue/ringstørrelse, du ønsker det skal have, og lad det så blive der.

Produkter, der er knækket pga metaltræthed erstattes ikke.

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 2-5 dages leveringstid.

BETALING

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og By The Creek Art and Soul Retreats - herunder fortolkning af By The Creek Art and Soul Retreatss handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Copyright 2021 - Af opturmedia