OPHØRSUDSALG PÅ HELE SHOPPEN +45 27123089 | info@by-the-creek.com

Blå/Lilla Kobber Turkis

Healing og indre balance

Helbredende
Sindsro
Guddommelig
Selvforståelse
Beskyttelse
Halschakra
Harmoni
Positivitet
Sundhed

Faraohs hellige ædelsten. Den egyptiske gudinde Maat repræsenterer universets underliggende hellighed og enhed. Hun er gudinden for retfærdighed, orden og harmoni. Hun er det modsatte af kaos. Hendes farve er turkis, der står for balance, forståelse og fleksibilitet. Og husk, når du dør, vejer hun din sjæl ... Vær ikke ude af balance.

Turkis er kendt for at have helbredende kræfter siden oldtiden. Den styrker din forbindelse mellem krop og sjæl, bringer dig indre balance, healing, klarhed og værdifuld visdom, desuden bliver energien af turkis yderligere forstærket af det kobber der er tilstede i stenen.

Turkis anses for at være en hellig sten af indianerne og den har en meget stimulerende effekt på de øvre chakraer, især Halschakra (dit udtryk) og det 3. øje (dit sind).

Du kan vælge hvilken fortælling du vil knytte til dine oplevelser. Ligesom alle, der har været til det samme event, har hver deres fortælling om, hvad der skete, kan du også selv vælge, hvilken fortælling der er din sandhed om din fortid. Fortæller du om dig selv som en, der gennem heltemodige handlinger har overkommet de udfordringer, du har mødt på din vej? Kig på din fortid og lad Turkis hjælpe dig til at se den fra et nyt perspektiv. Vær tro imod din egen sandhed, uanset hvad andre dømmer dig til.

Turkis er en meget personlig sten, da den påtager sig dine personlige egenskaber og hjælper dig med at transformere egenskaberne til deres højeste form. Derfor er Turkis perfekt hvis du ønsker at forstå dig selv bedre og ønsker at blive bedre til at opdage negative mønstre i dit liv, samt have visdommen og styrken til at kunne ændre dem til noget positivt.

Er du i dårligt humør, stresset eller træt kan Turkis absorbere og transmutere din negative energi til en mere positiv form, såsom til følelse af lethed, sindsro eller livlighed og overskud. Derfor er den god ved udmattelse, depression eller panikanfald. Turkis styrker gennemslagskraft fra krop til sjæl og omvendt. Den støtter naturkræfterne og de guddommelige kræfter indeni dig selv og skænker dig mod til at konfrontere gammel angst.

Turkis symboliserer fred, harmoni, uselviskhed, samhørighed og kærlighed. I dine relationer ændrer fortællingen om jeres forhold til hinanden sig, efterhånden som du lærer dig selv og den anden at kende fra forskellige vinkler. Fortæller du din historie med respekt for det store arbejde, du har gjort? Fortæller du om dine styrker og succeser, eller er din fortælling om alt det, du gjorde forkert. Hvis du søger efter en livspartner, fortæller du så dig selv, om dine positive sider? Det er tid nu til at vælge dit perspektiv, så du kan fortælle det bedst mulige for dig selv.

Med hensyn til dit syn på penge, gælder den samme regel. Det er ikke engang sikkert, at du selv har fundet frem til dit pengesyn, det kan være et, du har arvet. Find den rette overbevisning, der kan give dig det forhold til penge, der tjener dig bedst. Også her hjælper Turkis dig med at finde den sandhed, der er bedst for dig.

Fysisk hjælper turkis med at neutralisere en for stor surhedsgrad i kroppen og hjælper med at lindre gigt, maveproblemer, smerter, kramper og virusinfektioner, øger immunforsvaret og hjerneaktivitet, muskelstyrke og evnen til at regenerere, samt detoksificerer.

Også kaldet Mesterhealeren ved fysiske sygdomme – sundhedsstenen. Beroliger hals og nervesystemet. Den forbedrer fysiske og psykiske immunsystemer, understøtter assimilering af næringsstoffer, lindrer forurening og virusinfektioner, er antiinflammatorisk og afgiftende. God ved anoreksi og fordøjelsesproblemer.

Når du mediterer med Turkis, hjælper den dig med at se på hele det kludetæppe af sjælsdele, der udgør dig. Dermed kan du slutte fred med dig selv og alt det du er, så du kan acceptere og respektere hele din væren, uanset hvad andre måtte synes om dig.

Du kan finde krystal smykker med Lilla & Blå Kobber Turkis i kollektionen Transcended Warrior.

h3 { margin-top: 0.1in; margin-bottom: 0.08in; background: transparent; page-break-after: avoid }h3.western { font-family: "Liberation Serif", serif; font-size: 14pt; font-weight: bold }h3.cjk { font-family: "Droid Sans Fallback"; font-size: 14pt; font-weight: bold }h3.ctl { font-family: "Droid Sans Devanagari"; font-size: 14pt; font-weight: bold }p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115%; background: transparent }strong { font-weight: bold }a:link { color: #000080; so-language: zxx; text-decoration: underline }

Copyright 2021 - Af opturmedia