OPHØRSUDSALG PÅ HELE SHOPPEN +45 27123089 | info@by-the-creek.com

Citrin

 

Intuition og manifestation

Afstressende

Selvværd

Livsglæde

Solar Plexus og hara

Individualitet

Spontanitet

Frihed

Eventyr

KlarhedCitrin er en gul kvartskrystal, der støtter dig i at tage din personlige styrke tilbage på en legende let og livsglad måde. Den knytter sig til Solar Plexus og Hara chakraerne, som står for henholdsvis identitet og eventyrlyst.

Med en højtvibrerende, let energi hjælper Citrin dig med at udfolde dit fulde potentiale samtidig med at dens dynamik giver dig modet til at møde livet. Selvom livet ofte virker voldsomt seriøst, er det eneste Universet ønsker for os alle, at vi er lykkelige. Så tag dig tid til at have det sjovt og grin – det er et vigtigt arbejde! Lad Citrin hjælpe dig med at slippe negativiteten, vær dit eget elskelige selv. Føl livsglæden i væren! Giv det udtryk og del det med Verden!

Citrin kaldes også eksamensstenen, da den dulmer tankemylder og nervøsitet. Ved at hjælpe dig med at lytte, mærke, turde og løfte din energi, baner den vejen for at du kan finde retning og manifestere. Den stimulerer kommunikation – både den indre og den ydre, så du med selvindsigt kan udtrykke dig selv.

Med kontakt til din indre styrke og et stærkt selvværd kan du hjælpe dig selv med at sige til og fra med selvtillid, entusiasme og spontaneitet samt træffe de rigtige beslutninger. Her er Citrin en formidabel støtte. Samtidig beroliger den angst og frygt og er god mod undertrykkende indflydelse. Citrin hjælper dig med at overkomme tungsind, sorg og depression og virker stressdæmpende. I stedet giver den tilfredshed, glæde, lys, optimisme og mod til en frisk start.

I dine relationer vil du kunne sande, at et fundament af kærlighed og tillid blandt andet bygger på at tage sig tid til at have det sjovt sammen. Spring ud i eventyret med din partner og dine venner og gør noget, der får jeres hjerter til at boble af lykke. Sæt den intention at finde noget sjovt og positivt i det, du gør sammen med andre – og glæde vil være gaven til dig. Din sprudlende livsglæde vil inspirere andre til at slippe tristhed og kynisme.

Fysisk hjælper Citrin, hvis du er forfrossen, den styrker stofskifte og fordøjelse, nerverne, mave, milt og bugspytkirtel. Den er også god ved vægtproblemer, astma, allergier og afvænning.


Når du mediterer med Citrin vil du lettere kunne anerkende værdien i alt det du har, lære at være taknemmelig og forstå sand overflod. Med entusiastiske, hjertebaserede handlinger vil du opdage nye veje til at skabe et flow af overflod i dit liv. Tag Citrinen med dig og vælg glæden i dag!

Du kan finde krystal smykker med Citrin i kollektionen Bohemian Blessings.

h3 { margin-top: 0.1in; margin-bottom: 0.08in; background: transparent; page-break-after: avoid }h3.western { font-family: "Liberation Serif", serif; font-size: 14pt; font-weight: bold }h3.cjk { font-family: "Droid Sans Fallback"; font-size: 14pt; font-weight: bold }h3.ctl { font-family: "Droid Sans Devanagari"; font-size: 14pt; font-weight: bold }p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115%; background: transparent }strong { font-weight: bold }a:link { color: #000080; so-language: zxx; text-decoration: underline }

Copyright 2021 - Af opturmedia