OPHØRSUDSALG PÅ HELE SHOPPEN +45 27123089 | info@by-the-creek.com

Granat

 

Styrke og handlekraft

 

Selvindsigt

Mod

Karakterstyrke

Livsglæde

Rodchakra

Passion

Iderigdom

Fællesskab

Vitalitet

Rød Granat er en meget kraftfuld krystal, der støtter dig til at lade dit indre lys skinne og leve dit fulde potentiale. Den knytter sig til rodchakraet, centeret for vitalitet, mod, handlekraft, udholdenhed, selvværd og din evne til at håndtere problemer. Rød Granats energi er regenererende og energigivende samt udrensende på et dybere plan. Det kan være udfordrende, da der også bliver renset ud og ryddet op i de sværeste følelser, men granaten vil ikke arbejde dybere, end du er klar til.

Fysisk styrker Rød Granat immunforsvaret, stimulerer stofskiftet, stabiliserer kredsløbet og hjælper med at optage næring. Den er også en god healer af impotens og seksualitet.

Lad den røde granat give dig styrke, så du kan lade din indre flamme skinne. Opdag og anerkend din naturlige charme og karisma og lad den komme til udtryk. Kun ved at være den ægte DIG kan du være en inspiration for andre, der vil drages af dit lys. Når du anerkender det smukke og stærke i dig, ikke sætter dit lys under en skæppe (- vær ikke bange for, at du gør andre utilpas), med andre ord, når du dropper Janteloven, tiltrækker du muligheder, andre får tillid til dig og det du kan, så du for alvor kan begynde at manifestere dine drømme.

Rød Granat vil beskytte dig og støtte dig til at overvinde modstand, bringe orden i kaos og hjælpe dig til at få nye idéer samt viljen til at realisere dem. Dermed banes vejen til succes på arbejdet/i dit firma og generel velstand og overflod i dit liv. Når du indser, at i dig bor en unik lysende flamme, og du lader den stråle kan du tiltrække din sande soulmate.

Hvis du tillader rød granat at støtte dig i din personlige udvikling, vil du finde det nemmere at bryde gamle vaner og uhensigtsmæssige mønstre, så du med fornyet livsglæde, kan starte på en frisk.

Hvis du vil tiltrække dem, der vil hjælpe dig og dem, der får et ægte bidrag af dine talenter, din kærlighed og din glæde, så op med hovedet! Rank ryggen! Og strål!

 

Man drager bedst fordel af ædelstenens energi hvis den berører ens hud, gerne under meditation, men resten af tiden er det nok bare at bære stenen i et smykke.

Du kan finde krystal smykker med Granat i kollektionen Resurrected Goddess.

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115%; background: transparent }a:link { color: #000080; so-language: zxx; text-decoration: underline }

Copyright 2021 - Af opturmedia