OPHØRSUDSALG PÅ HELE SHOPPEN +45 27123089 | info@by-the-creek.com

Om krystaller

 

Krystaller, også kendt som ædelsten eller mineraler, dannes under helt bestemte geologiske betingelser, såsom ved ekstremt høje temperaturer og tryk dybt inde i jordskorpen. Det tager faktisk flere millioner af år, med både vind, regn og tektoniske pladers bevægelser, at bringe dem nær overfladen. En ret så fantastisk proces!

Derudover så findes der ikke to krystaller der er ens, da de alle er forskellige fra hinanden i både formen og farven, hvilket gør at hver krystal faktisk er yderst unik!Hvordan er det muligt at bruge krystaller til healing?

Krystaller er kraftfulde værktøjer, der kan bruges på daglig basis for at fremme sundhed og udvikling, samt bidrage til skabelsen af de gode energier eller egenskaber, som du føler du mangler eller ønsker mere af i dit liv.

Dette er muligt, fordi absolut alt i og omkring os består af energi, hvilket selvfølgelig også gælder krystaller. Krystaller består desuden af en energi, der ikke kun er utroligt afbalanceret og stærk, men som også vibrerer uden nogen form for modstand. Denne form for vibration (energi) er meget lig vibrationen af sundhed og derfor kan krystaller hjælpe os med at vibrere på bølgelængde af sundhed igen, om det så er fysisk, mentalt eller følelsesmæssigt, alt efter krystallens specifikke egenskaber.

Grunden til at krystaller overhovedet kan påvirke vores energi, skyldes at krystallens energifelt og vores eget, begynder at flyde sammen, når de er i nærheden af hinanden. Derfor, når du har en krystal nær dig, begynder din energi at blandes med energien af krystallen, hvilket gør det muligt for dig at føle vibrationen af krystallen og muligt for dig at drage fordel af den pågældende energi. Det er på denne måde, at du vil kunne drage fordel af krystaller og grunden til at krystaller er så gode til at bringe os tættere på en tilstand af balance og harmoni. 

Hver krystal har selvfølgelig sin helt egen unikke vibration og derfor findes der både krystaller, der vibrerer på lavere frekvenser og krystaller, der vibrerer på højere frekvenser. Krystaller stimulerer altså enten de lavere chakraer eller de øvre chakraer, og kan derfor både hjælpe med at grounde os i kroppen eller bidrage til yderligere stimulering af vores sind og spirituelle evner.

Alle krystaller er lige gode, de har hver deres vigtige formål og afhængigt af hvilken krystal du bærer, så kan du altså få adgang til et væld af energier og egenskaber. Du kan læse mere specifikt om de forskellige krystallers betydning og egenskaber længere nede, og derudfra vælge hvad der føles bedst for dig i forhold til hvilken energi eller egenskab du ønsker mere af i dit liv.   

Hvis du nogensinde oplever at føle dig svimmel, utilpas eller kvalm, når i nærheden af en bestemt krystal, så skyldes det ofte at det er en form for energi healing, der finder sted, hvilket er en rigtig god ting. Bare husk at rense krystallen for at sikre dig at dens naturlige energi er ren og stærk, og ikke påvirket af nogen energi udefra, der ikke gavner dig. Hvis du ikke bryder dig om at føle sådan, eller hvis det er for overvældende for dig, så prøv at lægge forskellige afstande imellem dig og krystallen, for at finde en afstand, hvor du føler dig mere tilpas og dine symptomer føles mildere. Ved at gøre sådan, da vil du stadig kunne drage fordel af de helbredende energier fra krystallen, og samtidig kan du, over tid, reducere afstanden indtil det er muligt for dig at bære krystallen helt uden nogen symptomer, hvilket betyder at din helingsproces er færdig.

 

En god idé er også at meditere med sit krystalsmykke på, da krystaller kan påvirke vores energifelt meget mere effektivt, når vi slapper af, vender opmærksomheden indad og stilner vores tankestrøm, hvilket naturligt sker når vi nærmer os en mere meditativ tilstand.

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115%; background: transparent }a:link { color: #000080; so-language: zxx; text-decoration: underline }

h4 { margin-top: 0.08in; margin-bottom: 0.08in; background: transparent; page-break-after: avoid }h4.western { font-family: "Liberation Serif", serif; font-size: 12pt; font-weight: bold }h4.cjk { font-family: "Droid Sans Fallback"; font-size: 12pt; font-weight: bold }h4.ctl { font-family: "Droid Sans Devanagari"; font-size: 12pt; font-weight: bold }p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115%; background: transparent }a:link { color: #000080; so-language: zxx; text-decoration: underline }

Copyright 2021 - Af opturmedia