OPHØRSUDSALG PÅ HELE SHOPPEN +45 27123089 | info@by-the-creek.com

Regnbue Månesten

 

Flow og gudinde-energi

Feminin energi

Beroligende

Empati

Fertilitet

Hjertechakra og 3. Øje

Balance

Medfølelse

Indre visdom

klarsynRegnbue Månesten er en monoklin adulascent feldspat, der støtter dig i din indre spirituelle rejse og forstærker og afbalancerer din feminine energi. Den knytter sig til hjertechakraet og det 3. øje, som henholdsvis er center for dit Højere Selv og dit sind. Den har desuden en afbalancerende virkning på Hara (seksualitet) og Krone (spiritualitet) chakraerne.

Regnbuemånestenens blide kundalinienergi hjælper dig med at vække din indre gudinde-energi med kontakt til din intuitive side og dine spirituelle evner, så du får forstærket din opfattelsesevne, dine drømme og visioner.

Stenen har fået sit navn på grund af dens forbindelse til Månens energier, og dermed også til Måne cyklussen, er især kraftfuld ved fuldmåne. Den feminine, rolige og kærlige energi bringer balance i følelseslivet, så du formår at tage imod alle følelser på en sensitiv, omsorgsfuld, hjertecentreret måde. Regbue Månestenens blide energi understøtter din hjertekontakt, så du gennem et styrket klarsyn får bragt glemte og ubevidste aspekter frem i lyset og får en større forståelse for dig selv.

Lytter du til din intuition, din indre stemme? Stoler du på den, selvom du ikke kan pege på nogen logisk grund til at du ved, hvad du ved? Regnbue Månesten vil kommunikere med dig gennem din indre stemme/syn/fornemmelse, der føles ægte. Det er tid til at fjerne sløret mellem den synlige og den usynlige Verden. Stol på at den skjulte realitet har betydning og vid at den kommer fra det Bevidste Univers, der huser en visdom og forståelse langt ud over din egen.

Relationer: Hvad fortæller din intuition dig om en anden person? Har du set bort fra det, fordi du ikke kan retfærdiggøre din fornemmelse? Vid at du ikke er skør. Du har modtaget information, og det er meningen at du skal lytte. Lær at respektere din intuition, din første og primære sans, og du vil opdage at din evne til at modtage information fra det Bevidste Univers vil forstærkes og blive et værdifuldt bidrag til dine relationer.

Fysisk hjælper Regnbue Månesten med at skabe og opretholde hormonel balance samt styrker fordøjelsen og optagelse af næringsstoffer. Hvis du bærer Regnbue Månesten i et smykke på daglig basis, vil den skubbe din menstruationscyklus i retning af naturens/Månens rytme og forbedre din fertilitet. Den er også populær som en støtte under graviditet. Fra gammel tid har man anbefalet Månesten til at fremme mælkeproduktion og som en elskovstryllesten. Den skulle også være god mod vorter og hysteri.

Hvis du lægger Regnbue Månesten på panden, når du mediterer, vil du kunne forstærke dine spirituelle oplevelser. Lægger du den over Hjertet, vil du få en øget følelsesmæssig healing og selvindsigt. Regnbue Månesten vil føre dig på sporet af din livscyklus og hjælpe dig til at finde dit livsformål.

Mærkedage: Mandag (Månens dag), Juni måned, Krebsens tegn. 4 års bryllupsdag, nationalsten for Florida.

Du kan finde krystal smykker med Regnbue Månesten i kollektionerne Lunar Treasures.

Copyright 2021 - Af opturmedia