OPHØRSUDSALG PÅ HELE SHOPPEN +45 27123089 | info@by-the-creek.com

Sort Onyx

 

Beskyttelse og stabilisering

Autoritet

Myndighed

Ansvar

Indre ro

Rodchakra

Personlig kraft

Lydhørhed

Koncentration

Overblik


Sort Onyx er en sort chalcedonoxid, der giver beskyttelse og stabilisering til at træffe de rigtige beslutninger. Den knytter sig til Rodchakraet, som er centeret for vitalitet, mod, handlekraft, udholdenhed, selvværd og din evne til at håndtere problemer.  

Lørdage og planeten Saturn ”karmas herre”forbindes med Sort Onyx. Den kan bruges til at afvikle de negative sider af din personlige karma. Dvs. at Sort Onyx vil hjælpe dig til at færdiggøre en sjælelig udviklingsproces, den giver dig evne og chance for at slippe gamle tænke- og handlemåder, og erstatte dem med et positive, kærligt livssyn.  

Hvis du vil styrke din standhaftighed, myndighed, frygtløshed og gode forstand, er Sort Onyx god at have med dig. Den minder dig om at tage ansvar, og får dig til at tænke dig om to gange, inden du udtaler dig og handler. Det er en god sten at have på dig, hvis du skal igennem en diskussion, uden at blive hidsig, eller at sige noget som du senere kan komme til at fortryde. Desuden beroliger Sort Onyx frygt, bearbejder sorg og øger stabilitet og sikkerhed.

Sort Onyx vil fremme dine evner til at handle ud fra et mere objektivt, nøgternt synspunkt, så dine handlinger ikke er styret for meget af dine følelser og dit begær efter ting og/eller mennesker. Sort Onyx sætter dig i stand til at se tingene i et større perspektiv, at se ud over din egen næsetip.
Den giver dig større kontrol over dine følelser og lidenskaber og lader dig se, at du ikke altid har ret, men med dens hjælp bliver du i stand til at se tingene fra modpartens synspunkt.

Fysisk: Styrker hud, hår og negle. Afbalancerer de maskuline og feminine sider. Stimulerer hørelsen og koncentrationen.
Ved meditation med Sort Onyx får du hjælp til at kontakte det ubevidste og dine skyggesider samt at få åndelig inspiration.

h3 { margin-top: 0.1in; margin-bottom: 0.08in; background: transparent; page-break-after: avoid }h3.western { font-family: "Liberation Serif", serif; font-size: 14pt; font-weight: bold }h3.cjk { font-family: "Droid Sans Fallback"; font-size: 14pt; font-weight: bold }h3.ctl { font-family: "Droid Sans Devanagari"; font-size: 14pt; font-weight: bold }p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 115%; background: transparent }strong { font-weight: bold }a:link { color: #000080; so-language: zxx; text-decoration: underline }

Copyright 2021 - Af opturmedia