OPHØRSUDSALG PÅ HELE SHOPPEN +45 27123089 | info@by-the-creek.com

Størrelsesguide til ringe

Bemærk venligst at alle ringe er håndlavede, hvilket betyder, at der i få tilfælde kan forekomme små afvigelser i ringstørrelsen. Afvigelsen er dog sjældent større end ¼ størrelse, svarende til 1 mm i diameter.
 
Hvordan måler man ringstørrelse?
For at måle sin ringstørrelse, så skal man bruge en lineal, en kuglepen eller en blyant, samt en tynd strimmel af papir på omtrent 15 cm længde og 6 mm bredde. Sno papiret stramt omkring basen af din finger og marker det sted, hvor papiret mødes. Mål derefter længden af afstanden med din lineal, og du har fundet omkredsen af din finger, hvilket også er din ringstørrelse. Sammenlign herefter omkredsen af din finger med størrelsesguiden ovenfor og vælg ringstørrelsen tættest på din måling.
 
Vær venligst opmærksom på:
- Hvis ledet af din finger er meget større end basen af din finger, så bliver du nødt til at tage to separate målinger og vælge størrelsen midt i mellem dem.
- Fingre kan krympe eller udvide sig ved kolde eller varme temperaturer, så sørg for at din finger har en normal kropstemperatur under målingen.

Copyright 2021 - Af opturmedia